Junat 2

I finally finished my second iPhone app which is pretty much the same as the first one was. My second application is Junat 2, which continues from where my first app Junat left off. Junat 2 is a complete rewrite of the application and brings a lot of new features that were missing from the original Junat application. I also had to change my strategy and made this application non-free to be able to cover my development costs. I’m hopeful that the users will understand this and are willing to pay the minimum price from my app.

Junat 2 is now in Apple’s approval process and hopefully it will hit the AppStore soon. Oh, if you’re not familiar with the original app let me tell you that Junat 2 is an app that allows you to easily access train table information in Finland. Search for connections, check notifications and follow train live updates.

Here are some screenshots of the application:

 

 
 • Lähijunien kirjaimet

  Pystyisikö Junat 2 hyödyntämään HSL reittioppaan APIa jollain tavalla pääkaupunkiseudun lähijunien kirjaintunnusten hakemiseen, kun VR ei niitä ilmeisesti tarjoa.

 • Eero Judin

  Hei,
  Päivitin iP4:lle juuri julkaistun version 2.2. Nyt sovellus ei toimi ollenkaan. Kaatuu heti käynnistyksen yhteydessä. Boottasin puhelimen, mutta ei siitäkään ollut apua.

  Erinomainen sovellus, mutta olisi hyvä saada toimimaan uudelleen.

  t. Eero Judin

 • Pekka

  Hei,

  Päivitin Junat 2 -sovelluksen 14.12.2011 versioon. Tämän päivityksen jälkeen sovellus ei suostunut enää avautumaan. iPhonen käyttisversio on 4.3.5 (8L1). Kokeilin toimivuutta sekä Wi-Fi:llä että 3G:llä.

  t. Pekka

 • Lauri

  Kiitos ilmoituksesta. Olen paikallistanut vian. Pikakorjauksena voit poistaa sovelluksen puhelimesta ja asentaa sen uudestaan AppStoresta.

 • Risto

  Junat2 ei enää toimi wanhalla iPhone 3G:llä (iOS 4.2.1). Se alkuperäinen toimi mainiosti. Onko mahdolista saada vaikka riisuttu versio vanhaa puhelinta varten jos ei jotkin piirteet toimi muuten. Tiedän, että 3G on katoavaa kansanperinnettä, mutta ei viitsisi vielä uusia kalustoa kesken kytkyn. Toimii iPadissä, mutta matkalla on kevyempi kalusto parempi.

 • http://www.taimila.com Lauri Taimila

  Junat 2 vaatii tällä hetkellä tosiaan iOS 4.3 version. En ollut tietoinen, että kyseinen versio ei ole saatavilla enää iPhone 3G:lle. Tarkistan onko Junat mahdollista kääntää vanhempaa APIa vasten ja jos ei suurempia ongelmia tule vastaan, niin pyrin tekemään päivityksen joka tuo tuen myös 3G-mallille.

  Kiitos huomautuksesta!

 • Atte Silvan

  Moi, Olen huomannut tässä parin viikon sisällä että JUNAT2 sovelluksessa “hae kulkutiedot” toiminto ei toimi…
  sovellus inttää että “verkkoyhteys ei ole saatavilla” voisi luulla että tämä johtuu minun yhteydestä mutta kylllä voin hakea aikatauluja tällä sovelluksella  . En nyt tiedä mihin tästä pitäisi reklamoida niin sovelluksen kehittäjälle olisi varmaan parasta tietää :) . Ei tää nyt maailmaa kaada mut ihan vaan vink vink

  • http://www.taimila.com Lauri Taimila

   Osa sovelluksesta meni tosiaan pimeäksi joku aika sitten. Muutos ei liity iOS7:aan, joten arvaukseni on, että VR on muuttanut jotain heidän päässään. Mitään sopimustahan minulla ei heidän kanssaan ole, joten heitä ei tästä voi syyttää. Eikä heihin kannata olla yhteydessä. :) Tutkin jos jotain on tehtävissä, mutta saattaa olla, että näitä toiminnallisuuksia ei saada takaisin. Poistin sovelluksen jo AppStoresta tästä syystä.

   Palautteesi tuli oikeaan osoitteeseen. Kiitos!

 • Pertsa

  Onko Junat 2 -sovelluksen toiminta lopetettu? Ollut pirun hyvä ja nyt tulee vaan: Valituilla hakuehdoilla ei löytynyt yhteyksiä.

 • Luke Holm

  Toivottavasti löydät jonkun ratkaisun siihen miten pääset aikatauluihin käsiksi.  Junat 2 oli erittäin hyvä sovellus,.